Zoek
Groenteschotel met kaas
4
35 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g worteltjes
250 g doperwten
250 g aardappeltjes
zout
Voor de marinade:
1 kl mosterd
2 el azijn
4 el slaolie
peper en zout
Voor de croûtons
2 sneden wit brood
60 g boter (solo)
200 g belegen kaas
Voor de garnering:
olijven
Bereiding
1
Kook de schoongemaakte en in gelijke stukken gesneden worteltjes, de doperwten en de aardappeltjes gaar in water met zout.
2
Roer de mosterd, peper en zout goed door de slaolie en azijn en vermeng het met de groenten.
3
Snijd dobbelsteentjes van het brood en bak ze mooi goudbruin en knapperig in de boter.
4
Snijd de kaas in blokjes.
5
Leg de groenten en kaas door elkaar met de croûtons en versier met wat olijven.
6
Eet smakelijk.
Groenteschotel met kaas is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse gehakttaart
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghettini-groenteschotel met mozzarella en garnalen
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept