Groenteschotel met kaas

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de schoongemaakte en in gelijke stukken gesneden worteltjes, de doperwten en de aardappeltjes gaar in water met zout.
  • 2 Roer de mosterd, peper en zout goed door de slaolie en azijn en vermeng het met de groenten.
  • 3 Snijd dobbelsteentjes van het brood en bak ze mooi goudbruin en knapperig in de boter.
  • 4 Snijd de kaas in blokjes.
  • 5 Leg de groenten en kaas door elkaar met de croûtons en versier met wat olijven.
  • 6 Eet smakelijk.

Groenteschotel met kaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse gehakttaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghettini-groenteschotel met mozzarella en garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept