Kipfilet met broccoli

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappels en kook ze, met wat zout, in 20 minuten gaar.
  • 2 Snijd ondertussen de kipfilet in stukjes, bestrooi met peper en zout.
  • 3 Kook de broccoli in kokend water in 3 minuten gaar. Verhit 3 eetlepels Solo Vloeibaar in een koekenpan en bak de kipfiletstukjes in ca. 8 minuten gaar en goudbruin. Voeg na 5 minuten de broccoliroosjes en cherrytomaatjes toe. Schep goed door en laat nog 3 minuten bakken. Voeg als laatste de gehakte basilicum toe en schep nogmaals door.
  • 4 Giet de aardappels af. Stamp ze fijn, voeg een 1 eetlepel Solo en de melk toe en breng op smaak met peper en nootmuskaat. Roer tot er een romige massa is ontstaan.
  • 5 Serveer het kip-groentemengsel met de aardappelpuree op de borden.

Kipfilet met broccoli is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept