Linzenballetjes

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer de helft van de linzen, de lente-ui, de koriander, de knoflook, het brood en het eiwit. Doe in een kom. Voeg de rest van de linzen, de komijn, de pilipili, het maïszetmeel en zout en peper toe. Meng goed.
  • 2 Vorm balletjes van het deeg. Plaats de balletjes in het mandje van de stoompan. Stoom 3 minuten.

Linzenballetjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bestel nu 'The Green Kitchen' van David Frenkiel en Luise Vindahl
Bekijk recept
Linzenballetjes
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Bestel nu 'The Green Kitchen' van David Frenkiel en Luise Vindahl
Bekijk recept
Linzenballetjes
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept