hollandse groentepaté

6
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 kook de erwtjes 8 tot 10 min in kokend water
  • 2 snij de wortelen in schijfjes
  • 3 doe hetzelfde met de champignons maar besprenkel met citroen
  • 4 blancheer(afzonderlijk) de wortelen en champignons in 3 min
  • 5 klop de eieren los en kruid met zout, peper, nootmuskaat en rozemarijn
  • 6 voeg er de groenten bij en de in zeer kleine stukjes gesneden kaas
  • 7 gied de bereiding in een beboterde cakevorm
  • 8 dek af met aluminiumfolie en bak gedurende anderhalf uur in voorverwarmde oven op 175°
  • 9 laat afkoelen in de vorm1
  • 0 eens koud snij je in plakjes en garneer je met de sla1
  • 1 smakelijk

hollandse groentepaté is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept