Zoek
hollandse groentepaté
6
30 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
175 gr jonge of belegen kaas
300 gr verse of diepvrieserwtjes
350 gr wortelen
250 gr champignons
5 st eieren
1 st citroen
1 paar blaadjes tuinkers of kropsla
1 beetje rozemarijn
Bereiding
1
kook de erwtjes 8 tot 10 min in kokend water
2
snij de wortelen in schijfjes
3
doe hetzelfde met de champignons maar besprenkel met citroen
4
blancheer(afzonderlijk) de wortelen en champignons in 3 min
5
klop de eieren los en kruid met zout, peper, nootmuskaat en rozemarijn
6
voeg er de groenten bij en de in zeer kleine stukjes gesneden kaas
7
gied de bereiding in een beboterde cakevorm
8
dek af met aluminiumfolie en bak gedurende anderhalf uur in voorverwarmde oven op 175°
9
laat afkoelen in de vorm1
0
eens koud snij je in plakjes en garneer je met de sla1
1
smakelijk
hollandse groentepaté is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Frisse garnalencocktail met avocado
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept