Zoek
salade primavera met viooltjes
4
30 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 bosje fiijne groene asperges
100 gr peultjes
200 gr eerwtjes
1 teentje look
150 gr ricotta
2 eet fijgehakte basilicum
2 eetl geraspte peccorino kaas
1 st limoen
2 eetl bieslook
0.5 dl olijfolie
200 gr gemengde groene sla
4 sneetjes toastbrood
1 pakje eetbare viooltjes
Bereiding
1
blancheer de asperges, erwtjes en peultjes kort in gezouten water
2
pureer de heflt van de erwten met de look, ricotta, peccorino en basilicum
3
voeg sap van halve limoen bij
4
mix de bieslook met de olijfolie en rest limoensap met peper en zout
5
snij de korsten van toastbrood en rooster en snij daarna in reepjes
6
meng de gemengde sla met de peultjes, asperges en de rest van de erwten
7
verdeel over glaasjes (of bordjes of potjes)
8
lepel er wat van je bieslookvinaigrette over
9
verdeel de erwtenricotta over e salade en werk af met viooltjes1
0
serveer met je reepjes toastbrood
salade primavera met viooltjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Viooltjes-Ice Tea
Snack
Bekijk recept
Risotto met prosecco, pistachepesto en viooltjes
45 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Gesuikerde Viooltjes (1)
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gesuikerde Viooltjes (2)
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept