salade primavera met viooltjes

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 blancheer de asperges, erwtjes en peultjes kort in gezouten water
  • 2 pureer de heflt van de erwten met de look, ricotta, peccorino en basilicum
  • 3 voeg sap van halve limoen bij
  • 4 mix de bieslook met de olijfolie en rest limoensap met peper en zout
  • 5 snij de korsten van toastbrood en rooster en snij daarna in reepjes
  • 6 meng de gemengde sla met de peultjes, asperges en de rest van de erwten
  • 7 verdeel over glaasjes (of bordjes of potjes)
  • 8 lepel er wat van je bieslookvinaigrette over
  • 9 verdeel de erwtenricotta over e salade en werk af met viooltjes1
  • 0 serveer met je reepjes toastbrood

salade primavera met viooltjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Viooltjes-Ice Tea
Snack
Bekijk recept
Risotto met prosecco, pistachepesto en viooltjes
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gesuikerde Viooltjes (1)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gesuikerde Viooltjes (2)
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept