Zuppa povera

2
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
  • 1Maak de groente schoon en bewaar het groen van de venkel.
  • 2
  • 2Snijd de venkelknollen in plakken en de ui en de knoflook in snippers.
  • 3
  • 3Verwarm de olie in een soeppan en fruit hierin de ui, de knoflook en de venkel in 10 minuten lichtbruin.
  • 4
  • 4Voeg de bouillon en de uitgelekte witte bonen toe en laat de soep nog 10 minuten koken.
  • 5
  • 5Snijd de sneetjes brood schuin door en rooster ze onder de grill aan beide kanten lichtbruin.
  • 6
  • 6Strooi de kaas erover en laat het onder de grill smelten.
  • 7
  • 7Snijd het achtergehouden venkelgroen fijn en roer het door de soep. Maak de soep op smaak met peper en weinig zout

Zuppa povera is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Vissoep (zuppa di pesce)
35 min
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa tricolore
30 min-
Bekijk recept
Zuppa di romanesco con grissini (romanescosoep met een soepstengel)
30 min-
Bekijk recept