Zoek
Hemel en aarde
5
30 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg aardappelen
50 gr boter
500 gr stoofappelen of jonagold
1 st worst of spiegelei per persoon voor erbij
Bereiding
1
Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water.
2
Schil de appelen en verwijder het klokhuis.
3
Giet de aardappelen af, meng er de appelen onder en laat op een zacht vuurtje drogen en de appelen garen.
4
Mix alles en werk op met wat boter.
5
Serveer op een bord samen met een spiegelei al dan niet met garnaaltjes of simpel met een krokant gebakken worst.
6
ps word in de winter vaak lekker geserveerd bij wild zoals everzwijn of ree
Hemel en aarde is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Risotto met morieljes en groene aspergepunten
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Hemel en aarde
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Zoete groentetuin
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Pachamanca uit de Andes in Peru
1 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hemel en aarde
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Hemel op aarde
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hemel En Aarde
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocolade Hemel
20-30 min -
Nagerecht
Bekijk recept