Gevulde pannenkoeken

6
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Blancheer en pel de tuinbonen.
  • 2 Pureer ze en voeg het ei, de bloem en de slagroom toe, kruid met pezo.
  • 3 Verhit wat solo in een antikleefpan en leg hierin enkele kookringen van ongeveer 12 cm diameter, bak van het mengsel 6 pannenkoekjes.
  • 4 Snijd de courgette in plakjes en sauteer ze in een scheutje olie.
  • 5 Snij ook de scamorza in plakjes.
  • 6 Verdeel de courgette en de scamorza over 3 pannenkoekjes en leg de andere 3 er bovenop.
  • 7 Snij ze in vier gelijke delen en dien op.
  • 8 Scamorza: peervormige kaas van volle koemelk, lijkt op mozzarella, is naturel als gerookt verkrijgbaar, zeker in Italiaanse winkels.
  • 9 Sauteren: op een hoog vuur in weinig vloeistof kort aanbakken.

Gevulde pannenkoeken is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoekrolletjes uit de oven
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept