Paddenstoelencarpaccio

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Borstel de paddenstoelen schoon en snij eventuele donkere plekken weg. Verwijder het onderste stukje van de steel. Snij ze in de lengte in dunne plakken.
  • 2 Verdeel de plakken, elkaar iets overlappend over 4 borden.
  • 3 Roer een dressing van de olijfolie, balsamico, honing en pesto. Pel en snipper de ui, en roer die door de dressing. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Verdeel de dressing over de paddenstoelen, maar hou een paar eetlepels achter.
  • 5 Dek de borden af met versheidfolie en laat de paddenstoelen zo’n 30 à 45 minuten marineren.
  • 6 Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Giet de laatste dressing over de carpaccio en strooi er de pijnboompitten over. Kruid nogmaals af met peper en zout. Werk af met de bieslook en een plakje gerookte ham.

Paddenstoelencarpaccio is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelencarpaccio met truffeldressing
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Paddenstoelencarpaccio met truffeldressing
20 min Voorgerecht
Bekijk recept