Gegrilde aubergine opgevuld met romige kaas

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de aubergine in fijne, maar stevige schijfjes.
  • 2 Verhit ondertussen de pan met olijfolie en voeg er de aubergines aan toe.
  • 3 Laat alles zo’n 5 minuten per kant grillen zodanig dat de aubergine knapperig wordt, maar toch nog bewerkt kan worden.
  • 4 Rol vervolgens de aubergines met de romige kaas binnenin.
  • 5 Ondertussen wordt de tomatensaus gemaakt met 7 à 8 tomaten die even op het vuur moeten.
  • 6 Voeg wat peper en zout toe en meng alles goed.
  • 7 Bestrooi nu de aubergine met de tomatensaus en voeg wat basilicum toe voor de smaak.
  • 8 Breng op smaak met peper en zout en het gerecht is klaar om opgediend te worden.

Gegrilde aubergine opgevuld met romige kaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept