Zoek
rode kool met appel kaneel en rozijntjes
4
45 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
50 gr boter en 1 gesnipperde ui
2 in stukjes geschilde appels
800 gr rodekool in fijne reepjes
1.5 dl vers appelsiensap
3 eetl bruine suiker
1 eetl kaneel en 2 kruidnagels
2 st laurierblaadjes en ongeveer 100 gr rozijntjes
Bereiding
1
smelt met de helft van de boter de ui en appeltjes in 4 tal minuutjes
2
doe er de rodekool en sinaasappelsap bi jen roer door elkaar
3
doe nu de rest van de ingredienten er bij en laat alles zo'n goeie 45 minuutjes op zacht vuurtje stoven
4
verwijder dan de kruidnagel en de laurier en doe rest boter over en roer om
5
super lekker bij worst of gehaktballen
rode kool met appel kaneel en rozijntjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mini-kipwraps
10 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met rode kool
Bekijk recept
Mini-kipwraps Gourmetrecept
- 10 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amandelrotsjes
Nagerecht
Bekijk recept
Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept