Witloofgratin met garnalen

4
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak het witloof schoon, verwijder het kroontje onderaan de struikjes. Snipper de struikjes en roerbak ze beetgaar in een nootje boter.
  • 2 Voeg er het Knorr bouillonketeltje aan toe. Schep om tot de bouillon vloeibaar is. Doe er de room bij. Laat 1 minuut doorkoken. Kruid met nootmuskaat, peper en (weinig) zout.
  • 3 Roer, van het vuur af, de eierdooiers onder het witloof en voeg er de garnalen aan toe. Breng op smaak met citroensap.
  • 4 Verdeel het mengsel over vuurvaste kommetjes. Bestrooi ze met het paneermeel, vermengd met de kaas. Zet onder de hete grill tot de bovenkant een mooi goudbruin kleurtje heeft.

Witloofgratin met garnalen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witloofgratin met ham
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
witloofgratin met bacon en pittige roomkaassaus
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witloofgratin
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Witloofgratin
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept