Gevulde opgerolde paprika's

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vulling :
  • 2 -1 eetl pijnboompitten
  • 3 -1 eetl fijngesneden peterselie
  • 4 -1 theel. kappertjes
  • 5 -3 eetl rozijnen
  • 6 -8 ansjovisfilets, fijngehakt
  • 7 -4 eetl vers broodkruim
  • 8 -2 eetl olijfolie
  • 9 -zout & peper1
  • 0 Verwarm de oven voor op 200°C.1
  • 1 Rooster de paprika's tot het vel geblakerd is en er gemakkelijk kan worden afgepeld.1
  • 2 Vermeng intussen de ingrediënten voor de vulling met zout en peper.1
  • 3 Ontvel de paprika's, snijd ze in vieren. Schraap de zaadjes eraf.1
  • 4 Leg de stukjes paprika op 1 werkvlak en verdeel de vulling erop. Rol ze op en zet ze met 1 cocktailprikkervast. Leg de rolletjes op 1 bakplaat, bestrooi met paneermeel, besprenkel met olie en bak ze 20 minuten.1
  • 5 Serveer de gevulde paprika's warm of koud.1
  • 6 -Recept uit De Puglia

Gevulde opgerolde paprika's is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept