Zoek
Gevulde paprika met tonijn
4
25 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 stengels witte selder
4 st paprika(rood en/of geel)
2 eetl olijfolie
2 st eieeren
200 gr croutons
160 gr tonijn uit blik
Bereiding
1
Snijd de paprika in de lengte doormidden en verwijder de pitjes.
2
Snijd de selderie in kleine stukjes.
3
Meng de tonijn, de selderie, half geklopt ei, de croutons, olijfolie, zout en peper samen in een schaal.
4
Vul de twee halve paprika met het bovenstaande geheel en zet deze in de oven op 180 graden voor ongeveer 20 minuten.
Gevulde paprika met tonijn is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept