Gevulde paprika met tonijn

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de paprika in de lengte doormidden en verwijder de pitjes.
  • 2 Snijd de selderie in kleine stukjes.
  • 3 Meng de tonijn, de selderie, half geklopt ei, de croutons, olijfolie, zout en peper samen in een schaal.
  • 4 Vul de twee halve paprika met het bovenstaande geheel en zet deze in de oven op 180 graden voor ongeveer 20 minuten.

Gevulde paprika met tonijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept