Gevulde artisjokharten met tomaat en komkommer

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de komkommer in kleine blokjes Halveer de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
  • 2 Laat een koekenpan met dikke bodem heet worden en rooster hierin de pijnboompitjes, neem ze uit de pan zodra ze licht kleuren en laat ze afkoelen op een bordje.
  • 3 Snijd indien nodig een schijfje van de onderkant van de artisjokbodems zodat deze rechtop blijven staan.
  • 4 Meng de tomaat en de komkommer door elkaar en vul hiermee de artisjokbodems.
  • 5 Verdeel de Boursin over de hapjes en garneer deze met pijnboompitjes en een sprietje bieslook.

Gevulde artisjokharten met tomaat en komkommer is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept