2 Snijd de bovenkant van de paprika's, schep de zaadlijsten eruit en gooi ze weg. Snijd zo nodig een dun plakje van de onderkant van de paprika's, zodat ze rechtop blijven staan. Breng een grote pan met water aan de kook en kook de paprika's 5-6 min. Laat ze uitlekken.
3 Verhit olijfolie in een pan en voeg ui, knoflook, tijm en koriander toe. Bak alles 10 min. op een laag vuur. Verhit nogmaals olijfolie in een andere pan en bak het broodkruim 4-5 min. tot het knapperig en goudbruin is.
4 Roer het uienmengsel, broodkruim, basilicum, de walnoten, tomaten en de courgette dooreen in een kom.
5 Verdeel de vulling over de 4 paprika's en leg de plakken geitenkaas erop.
6 Bak de gevulde paprika's 30 min. in de oven.
7 Smakelijk!
Gevulde paprika met geitenkaas en walnoten is een recept van Solo Open Kitchen