- kook de aardappelen gaar, plet ze en laat afkoelen"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- meng het tofugehakt met het rauwe ei en de aardappelpuree"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- voeg de bloem toe en kruid met PH lookkruiden"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- smeer een vierde van deze massa op een bord"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- leg een gekookt ei er in het midden op en maak een bolletje rond het ei"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- haal de bol door de bloem, dan door het eigeel en vervolgens door het paneermeel"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- frituur ze op 180 graden, gedurende 6 à 7 minuten"},{"@type":"HowToStep","text":"8. Puntjes:"},{"@type":"HowToStep","text":"9. Voeg aardappelpuree toe"},{"@type":"HowToStep","text":"10. Paneer vooraleer je frituurt"}],"recipeYield":"4 "}