Zoek
PH De Perfecte keuken - Asperges op Vlaamse wijze
4
50 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 bussels witte asperges
4 gekookte eieren
4 el gehakte peterselie
4 el kookvocht van de asperges
120 g boter
boter
nootmuskaat
citroensap
Bereiding
1
•Schil de asperges en kook ze gaar in gezouten water gedurende 7 à 8 minuten.
2
•Bak ze kort in de Alpro soya Bakken & Braden en kruid met nootmuskaat.
3
•Hak het eiwit in stukjes en houd het eigeel apart.
4
•Smelt de Alpro soya Bakken & Braden samen met het water en het citroensap en breng dit vervolgens op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
5
•Voeg er de gehakte peterselie en de gehakte eieren aan toe en serveer dit samen met de gekookte asperges.
PH De Perfecte keuken - Asperges op Vlaamse wijze is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gestoomde visbroodjes
50 min
Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
ASPERGES A LA FLAMANDE
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aardappelrösti met
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aardappel op de grill met
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
PH Lekker thuis - Aardappel in de oven met look
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept