PH Lekker thuis - Asperges met Gandamousseline

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges en kook ze gaar in gezouten water Klop de eigelen op een licht vuurtje met aspergewater en het citroensap. Klop tot een stevige schuim ontstaat. Werk op met de gesmolten bakboter en voeg er de helft van de Gandaham aan toe in reepjes Serveer de asperges met een schijfje Gandaham en overgiet met de mousseline Versier met kervel

PH Lekker thuis - Asperges met Gandamousseline is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


ASPERGES A LA FLAMANDE
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aardappelrösti met
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aardappel op de grill met
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
PH Lekker thuis - Aardappel in de oven met look
40 min Bijgerecht
Bekijk recept