Warme groenteschotel met artisjok, spek en ei

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook ze in 20 minuten gaar in gezouten water. Pel de uien en snij ze in stukken. Spoel de artisjokharten overvloedig met koud water en snij deze ook in stukken.
  • 3 Bak de sneden spek krokant in een droge pan. Haal het gebakken spek uit de pan en bak, in het vet van het spek, de aardappelen, rode uien en artisjokstukken gedurende circa 5 minuten goudbruin. Voeg er ook enkele takjes verse tijm aan toe.
  • 4 Doe nu de gebakken groenten in een vuurvaste schotel en leg er de sneden spek op. Zet nog enkele minuten in de oven.
  • 5 Bak ondertussen 4 mooie spiegeleieren in 2 eetlepels Solo.
  • 6 Schik de eieren op de groenteschotel en serveer.

Warme groenteschotel met artisjok, spek en ei is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept