Tapenade van broccoli,roerei en gandaham

10
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    :
  • 2 Kook de broccoli beetgaar Schrik af onder koud stromend water en hak fijnBreng de gehakte broccoli op smaak met zonnebloemolie,olijfolie peper en zout en bewaar
  • 3 Maak een roerei met de eieren ,pezo en boterZorg dat het roerei nog zeer zacht is en mix er ook een scheutje zonnebloemolie onder Verdeel achtereenvolgens de gehakte broccoli en tapenade van roerei in aperoglaasjes en versier met een rolletje gandaham
  • 4 Mooi en lekker

Tapenade van broccoli,roerei en gandaham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken sla met krokante ham en knoflookchips
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Tortilla wrap met geitenkaas en Gandaham
10 min
Bekijk recept
Moeflon met artisjokken, tartufata, Gandaham en een stamppot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met gandaham en perzik
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept