Gegratineerde romige schorseneren

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was en schil de schorseneren onder de kraan en leg ze ommiddelijk in een bak met water vermengd met citroensap. Halveer de schorseneren en beboter een ovenschaal.
  • 2 Meng de crème fraîche met de bouillon in een pan en leg hierin de stukken schorseneer met wat kervel. Breng ze aan de kook en laat in de afgesloten pan in 15 min. beetgaar stoven.
  • 3 Breng op smaak met zout peper en giet alles over in de ovenschaal. Verwarm de oven-grill en bestrooi de schorseneren met de kaas en gratineer circa 5 min onder de gril.

Gegratineerde romige schorseneren is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips
Snack
Bekijk recept
Romige schorseneren in rauwe ham
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept