Bagna cauda groentefondue

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de knoflookteentjes, ansjovis, olijfolie en de Solo in een keukenrobot of blender en breng het mengsel aan de kook in een fonduepan of een sauspan met een stevige bodem.
  • 2 Houd het mengsel warm op een tafelvuur of fonduestel. Prik de groenten op een spiesje en laat ze lichtjes kleuren in de olie, gebruik het brood om de smaakvolle olie op te vangen wanneer de groentjes klaar zijn.

Bagna cauda groentefondue is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese groentefondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Japanse Groentefondue
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Groente-fondue
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderfiletspiesjes met champignons en paprikas
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cherrytomaatjes gevuld met bagna cauda
20 min Snack
Bekijk recept
Bagna Cauda (knoflookdip)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bagna Cauda
30-60 min -
Bekijk recept
Bagna Caoda
0-10 min -
Bekijk recept