Champignons à l'escargot

2
40 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de knoflook en de sjalot fijn.Meng alle kruiden, look en sjalot met de boter, kruid met peper en zout en voeg het citroensap toe.Ontdoe de champignons van hun steeltjes en vul ze op met de kruidenboter.Laat de champignons 10 à 15 min gaar worden in oven van 170c°eventueel nog gemalen kaas over strooien.Smakelijk!

Champignons à l'escargot is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

escargot surprise
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Champignons L?Escargot
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
ESCARGOTS IN KNOFLOOKBOTER
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
ESCARGOTS IN KNOFLOOKBOTER
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept