Sjalottencompote

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de sjalotten en snijd ze in ringen.
  • 2 Was de tijm en de rozemarijn en ris de blaadjes van de steeltjes.
  • 3 Hak de rozemarijn naaldjes fijn.
  • 4 Verhit in een pan de boter en fruit er de sjalotten in.
  • 5 Voeg de tijm, rozemarijn en kerriepoeder toe en blus het geheel af met de witte wijn.
  • 6 Laat zachtjes pruttelen tot de sjalotten gaar zijn en breng het geheel op smaak met zout en peper.
  • 7 Voeg indien nodig nog een beetje witte wijn toe.
  • 8 Los de maïzena op in 1-2 eetlepels koud water en bind er de sjalottencompote mee.
  • 9 Serveer de sjalottencompote warm bij bv Kabeljauw in bladerdeeg

Sjalottencompote is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebraden lamsrib met meiknolletjes, sjalottencompote ...
Bekijk recept
Notenpate Op Witlofsalade Met Sjalottencompote
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Roggebrood Met Brie En Sjalottencompote
20-30 min -
Bekijk recept
Notenpate Op Witlofsalade Met Sjalottencompote
10-20 min -
Bekijk recept

Gebraden lamsrib met meiknolletjes, sjalottencompote ...
Bekijk recept
Notenpate Op Witlofsalade Met Sjalottencompote
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Roggebrood Met Brie En Sjalottencompote
20-30 min -
Bekijk recept
Notenpate Op Witlofsalade Met Sjalottencompote
10-20 min -
Bekijk recept