1 Laat het filodeeg ontdooien. Snijd de courgette fijn. Pel en snipper de ui. Bak de ui en de courgette ongeveer 10 min in de olie op een laag vuur. Breng op smaak met peper en zout en laat afkoelen.
2 Meng de ricotta met de geitenkaas, de parmezaanse kaas en de eieren. Hak de munt fijn en voeg aan het kaasmengsel toe. Roer dan de courgette er doorheen en kruid eventueel bij met peper en zout.
3 Smelt de boter. Bekleed een ingevette vorm met een laag filodeeg. Zorg dat het deeg ongeveer 5 cm over de rand hangt. Smeer in met boter en leg er nog een laagje filodeegje op en besmeer ook met boter. Herhaal dit tot al het deeg op is. Schep er het kaasmengsel in en vouw het deeg naar binnen en bak de taart 35 - 45 minuten in een voorverwarmde oven van 175°.
Filodeegtaart met geitenkaas en munt is een recept van Solo Open Kitchen