courgettekoekjes (met tomaat)

8
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de schoongemaakte courgetten met een grove rasp.
  • 2 Snipper de ui fijn.
  • 3 Schep de courgetten en de ui in een propere handdoek en druk zoveel mogelijk vocht uit de groenten.
  • 4 Doe alles in een kom en meng de kaas, bloem, peterselie en kruidenpaneermeel erdoor.
  • 5 Breng het mengsel pittig op smaak met peper en zout en 1 eitje erdoor.
  • 6 Verhit een laagje olie in een hapjespan en schep er bergjes van het courgettemengsel in.
  • 7 Druk de hoopjes wat plat met de bolle kant van een lepel.
  • 8 Bak de koekjes 2 à 3 minuutjes goudbruin en gaar.
  • 9 Laat uitlekken op keukenpapier.1
  • 0 Smakelijk!1
  • 1 TIP: Ook lekker met blokjes verse tomaten.

courgettekoekjes (met tomaat) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Courgettekoekjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Courgettekoekjes met zalm
20 min
Bekijk recept
Courgettekoekjes met spinaziesalade
30 min-
Bekijk recept
Pittige vis-courgettekoekjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept