chili con chocolate y vino

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de kidneybonen en laat ze uitlekken.
  • 2 Pel de uien en de knoflook en snipper ze fijn. Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes.
  • 3 Fruit de ui en de knoflook in de solo.
  • 4 Voeg de paprikastukjes toe en laat even meestoven.
  • 5 Giet de wijn bij de groenten en laat alles even goed doorstoven zonder deksel.
  • 6 Voeg de tomaten, de oregano en het komijnpoeder toe. Kruid met chilipoeder en zout naar smaak.
  • 7 Breek de chocolade in stukjes en voeg ze toe. Laat nog eventjes sudderen.
  • 8 Roer ten slotte de kidneybonen door de groentensaus en laat alles goed doorkoken.
  • 9 Controleer de smaak: als die te zoet is door de chocolade, voeg dan zout toe.1
  • 0 Hak de koriander fijn.1
  • 1 Strooi de koriander over de chili.1
  • 2 Tip:

chili con chocolate y vino is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Fungi Al Vino
30-60 min -
Bekijk recept
Pesche Al Vino Rosso
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Pesche Al Vino Rosso
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept