Zoek
chili con chocolate y vino
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 blikken kidneybonen
3 uien
2 teentjes knoflook
solo
1 gele paprika
1 groene paprika
1/2 dl rode wijn
1 blik tomaten in stukjes
2 koffielepels oregano
1 el komijnpoeder
chilipoeder
50 g donkere chocolade
1 bosje verse koriander
Bereiding
1
Spoel de kidneybonen en laat ze uitlekken.
2
Pel de uien en de knoflook en snipper ze fijn. Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes.
3
Fruit de ui en de knoflook in de solo.
4
Voeg de paprikastukjes toe en laat even meestoven.
5
Giet de wijn bij de groenten en laat alles even goed doorstoven zonder deksel.
6
Voeg de tomaten, de oregano en het komijnpoeder toe. Kruid met chilipoeder en zout naar smaak.
7
Breek de chocolade in stukjes en voeg ze toe. Laat nog eventjes sudderen.
8
Roer ten slotte de kidneybonen door de groentensaus en laat alles goed doorkoken.
9
Controleer de smaak: als die te zoet is door de chocolade, voeg dan zout toe.1
0
Hak de koriander fijn.1
1
Strooi de koriander over de chili.1
2
Tip:
chili con chocolate y vino is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Fragole al vino rosso
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Fungi Al Vino
30-60 min -
Bekijk recept
Pesche Al Vino Rosso
10-20 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Pesche Al Vino Rosso
10-20 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Afrikaanse braaiworst
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept