Zoek
Vegetarische paëlla
4
0 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 aubergine
6 el solo
1 grote ui, fijngesneden
3 teentjes knoflook
1 gele paprika
1 rode paprika
2 tl paprikapoeder
225 g basmati rijst
6 dl groentenbouillon
450 g tomaten
zwarte peper
120 g champignons
120 g gebroken sperziebonen
1 blik kikkererwten
Bereiding
1
Snijd de aubergine in grote stukken en bestrooi ze met wat zout, laat ze uitlekken en dep ze met keukenpapier.
2
Ontvel de tomaten en hak ze fijn. Snijd de champignons in schijfjes en de paprika's in reepjes.
3
Kook de rijst.
4
Verwarm de boter in een grote pan en fruit de ui, de look, de sperziebonen, de paprika's en de aubergine, af en toe roeren.
5
Bestrooi met het paprikapoeder en roer er de rijst door die eventjes is voorgekookt.
6
Schenk de bouillon, de tomaten, het zout en de peper erbij.
7
Dit alles 10 minuten laten sudderen zonder deksel.
8
Roer er daarna de kikkererwten en de champignons door.
9
Laat nog wat sudderen en serveer.
Vegetarische paëlla is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Valentijnrecept Tapas Parmaham En Mozzarella
0-10 min -
Bekijk recept
Tomatensalade Met Mozzarella
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensalade Met Mozzarella
0-10 min -
Bekijk recept
Auberginesoep Met Mozzarella
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept