Vegetarische paëlla

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de aubergine in grote stukken en bestrooi ze met wat zout, laat ze uitlekken en dep ze met keukenpapier.
  • 2 Ontvel de tomaten en hak ze fijn. Snijd de champignons in schijfjes en de paprika's in reepjes.
  • 3 Kook de rijst.
  • 4 Verwarm de boter in een grote pan en fruit de ui, de look, de sperziebonen, de paprika's en de aubergine, af en toe roeren.
  • 5 Bestrooi met het paprikapoeder en roer er de rijst door die eventjes is voorgekookt.
  • 6 Schenk de bouillon, de tomaten, het zout en de peper erbij.
  • 7 Dit alles 10 minuten laten sudderen zonder deksel.
  • 8 Roer er daarna de kikkererwten en de champignons door.
  • 9 Laat nog wat sudderen en serveer.

Vegetarische paëlla is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Valentijnrecept Tapas Parmaham En Mozzarella
0-10 min -
Bekijk recept
Tomatensalade Met Mozzarella
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensalade Met Mozzarella
0-10 min -
Bekijk recept
Auberginesoep Met Mozzarella
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept