Kruidig tofugehakt met doperwtjes en cashewnoten

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de solo. Bak de ui glazig en voeg de knoflook, koriander, kurkuma en gember toe. Doe de tofu erbij en bak het mengsel nog even.
  • 2 Voeg de tomatenblokjes en doperwten toe en breng het geheel aan de kook. Laat het mengsel vervolgens afgesloten op laag vuur ongeveer 8 minuten sudderen.
  • 3 Kook intussen de eiermie volgens de aanwijzing op de verpakking gaar.
  • 4 Breng het tofumengsel op smaak met zout en cayennepeper en roer de nootjes erdoor.

Kruidig tofugehakt met doperwtjes en cashewnoten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met kruidig stokbrood
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig kippetje uit de oven
105 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig wokgerecht met rijst en tofu
Hoofdgerecht
Bekijk recept