1 Schil de aardappels, was ze en snijd ze in blokjes. Kook ze afgedekt 10 minuten in water met wat zout. Giet de aardappels af en laat ze uitlekken.
2 Maak de paprika en de lente-ui schoon. Snijd de paprika in blokjes en snijd de lente-uitjes in ringen. Snijd de chorizo in stukjes.
3 Verhit de solo in een grote pan. Bak hierin de chorizo, de lente-ui en de paprika. Voeg de zuurkool toe en smoor het geheel 10 minuten verder. Meng de aardappels er voorzichtig doorheen. Breng op smaak met zout en peper.
4 Verwarm de oven voor op 175°C. Meng de crème fraîche met de eieren. Breng sterk op smaak met zout en paprikapoeder. Doe de helft van het zuurkoolmengsel in een ingevette ovenschaal, giet de helft van het eimengsel eroverheen en leg de rest van het zuurkoolmengsel erop.
5 Verbrokkel de feta erover en gied de rest van de eimengsel erover.