Zoek
Heerlijke gebakken uien als bijgerecht.
4
50 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 plakjes doorregen bacon
4 witte uien tennisbal groot
olijfolie
4 takjes rozemarijn
2 teen knoflook gepeld en gesnipperd
8 el slagroom
Bereiding
1
Oven op 200 gr
2
.
3
Bereiden
4
Kook de gepelde uien in in ruime hoeveelheid water totdat ze zacht beginnen te worden.
5
Laat ze afkoelen.
6
Snijd met een scherp mes 2 1/2 cm van de bovenkant af.
7
(Eventueel een klein stukje van de onderkant,zodat ze in een oven schotel blijven staan.
8
Snijd ongeveer een eetlepel uit elke ui,maar laat de buitenkant intact.
9
Hak dit fijn. 1
0
Olie in de pan en bak het gehakte uimengsel met de knoflook,peper en zouten een beetje gehakte rozemarijn.1
1
Bak dit even zacht en voeg de room toe. 1
2
Haal de pan van het vuur en voeg de kaas toe. 1
3
Wikkel om het midden van elke ui een plakje pancetta en zet het vast met een aangepunt takje rozemarijn.1
4
Vul de uien met het mengsel en bak ze 25 minuten in de voorverwarmde oven. 1
5
Leef je uit met verschillende soorten kaas.!!!!
Heerlijke gebakken uien als bijgerecht. is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Surinaamse snacks
25 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Heerlijke limoentoetjes
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardbeien smoothie
Bekijk recept