Gevulde portabello met mediterrane groenten

4
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 2 teen knoflook
  • 2 2 sjalotten
  • 3 1 kleine aubergine
  • 4 1 courgette
  • 5 2 eetlepels olijfolie
  • 6 4 grote portabello (of 8 kleinere)
  • 7 zachte geitenkaas
  • 8 Pure combinatie van een gevulde Portabello met mediterrane groenten, gegratineerd met geitenkaas. Lekker als hoofdgerecht bij gebakken vis, of maak de helft en serveer het als voorgerechtje. Mmmmm....
  • 9 Pel de knoflook en sjalot en snipper beiden fijn. Was courgette en aubergine en snijd ze beiden in kleine blokjes.1
  • 0 Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de aubergine op een heel laag vuurtje in 10 minuten rondom gaar. Fruit knoflook en sjalot zachtje mee. Bak de courgette op een iets hoger vuur kort mee. Vul de portabella’s met het groentemengsel. Doe er de geitenkaas over en gratineer 15 minuten in een oven van 200 graden tot de kaas gesmolten is en licht verkleurd.1
  • 1 Tip: Heel lekker als je de portabella aan de buitenkant bestrijkt met knoflookolie

Gevulde portabello met mediterrane groenten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept