8 Pure combinatie van een gevulde Portabello met mediterrane groenten, gegratineerd met geitenkaas. Lekker als hoofdgerecht bij gebakken vis, of maak de helft en serveer het als voorgerechtje. Mmmmm....
9 Pel de knoflook en sjalot en snipper beiden fijn. Was courgette en aubergine en snijd ze beiden in kleine blokjes.1
0 Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de aubergine op een heel laag vuurtje in 10 minuten rondom gaar. Fruit knoflook en sjalot zachtje mee. Bak de courgette op een iets hoger vuur kort mee. Vul de portabella’s met het groentemengsel. Doe er de geitenkaas over en gratineer 15 minuten in een oven van 200 graden tot de kaas gesmolten is en licht verkleurd.1
1 Tip: Heel lekker als je de portabella aan de buitenkant bestrijkt met knoflookolie
Gevulde portabello met mediterrane groenten is een recept van Solo Open Kitchen