Zoek
vegetarische "bitterballen"
4
30 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
24 stuk spruiten
1 stuk ei
4 lepels paneermeel
4 lepels bloem
250 ml groentenbouillion
Bereiding
1
Koop mooie vaste spruitjes van ongeveer dezelfde grootte.
2
Kuis de spruitjes en kook ze beetgaar in de bouillon, laat ze volledig afkoelen.
3
Rol ze door de bloem, het losgeklopte ei en het paneermeel.
4
Frituur ze tot ze goudbruin zijn.
5
Server met mosterd.
vegetarische "bitterballen" is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Pastasalade met geroosterde paprika en tomaat
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken noedels met pikante gehaktballetjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept