witloofvelouté met gerookte zalm

6
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak het witloof schoon, verwijder de buitenste blaadjes en de bittere kern, snij het in rondjes en kook het gaar in 20 minuten gaar in de melk, giet het witloof af en mix het met de kaas en de gerookte zalm(hou enkele reepjes opzij voor de garnering) kruid met peper en indien nodig met weinig zout, de zalm en de kaas zijn al gezouten!
  • 2 Giet de velouté in glaasjes, versier met een takje dille.

witloofvelouté met gerookte zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Witloofvelouté met room en dragonblaadjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept