Groentegratin

4
50 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 180 °C.
  • 2 Kook de bloemkool 8 minuten in gezouten water en giet hem af. Verfris onder koud stromend water en laat goed uitlekken.
  • 3 Kook de broccoli 5 minuten in water met zout en giet hem af. Verfris onder koud stromend water en laat goed uitlekken.
  • 4 Verdeel de bloemkool en de broccoli over een ingevette ovenschaal.
  • 5 Klop de eieren los en roer er de melk en de mosterd door. Schenk het mengsel over de groenten en zet de schaal ca. 40 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer de gegratineerde groenten warm.

Groentegratin is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hartige groentegratin
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentegratin met kaas en pompoenpitten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentegratin met roquefort en kruidenkorst
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel- groentegratin
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Hartige groentegratin
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentegratin met kaas en pompoenpitten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentegratin met roquefort en kruidenkorst
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel- groentegratin
45 min Bijgerecht
Bekijk recept