Portobello-champignons gevuld met gehakt

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de Solo-kruidentopping. Doe de Solo in een kom. Pel en snipper de knoflook en hak de peterselie fijn. Voeg ze toe aan de Solo. Meng alles goed met een vork en kruid met peper en grof zeezout.
  • 2 Doe het gehakt in een kom. Ris de tijm- en rozemarijnblaadjes van de takjes,
  • 3 hak ze fijn met een scherp mes en meng ze onder het gehakt.
  • 4 Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan en voeg ze toe aan het gehakt. Pel en snipper de sjalot fijn en meng hem samen met het ei onder het gehakt. Roer goed om en kruid af met peper en zout.
  • 5 Borstel de champignons schoon en verwijder de steeltjes. Wrijf elk champignonhoedje in met Solo vloeibaar. Schik ze met de uitholling naar boven op een schaal en verdeel er het gehaktmengsel over.
  • 6 Laat de champignons op een matig hete barbecue in twintig minuutjes gaarbakken. Werk net voor het opdienen af met een lepeltje van de Solo-kruidentopping.

Portobello-champignons gevuld met gehakt is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenkool-linzenrisotto met gegrilde portobello
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept