Honingtomaten met serranoham en pompoenpitten

10
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ingrediënten:
  • 2 10 Honingtomaten
  • 3 2 el pompoenpitten
  • 4 10 dunne plakjes serranoham
  • 5 80 g kruidenkaas
  • 6 Nodig:
  • 7 Cocktailprikkers
  • 8
    Voorbereiding
    swijze:
  • 9 Rooster de pompoenpitten in een hete koekenpan met dikke bodem. Neem de pompoenpitten uit de pan zodra ze geur gaan afgeven en laat ze afkoelen op een bord. Ontdoe de Honingtomaten van het bovenste kapje. Wikkel een plakje serranoham om elk Honingtomaatje en zet met een prikker vast. Verdeel met een theelepeltje Kruidenkaas over de Honingtomaten en garneer met pompoenpitten.1
  • 0 Info1
  • 1 Honingzoet zijn de Honingtomaten® met een frisse, zachtzure nasmaak. De combinatie van de smaak, de glanzend rode kleur en de stevige beet maken het tomaatje tot een heerlijke delicatesse.

Honingtomaten met serranoham en pompoenpitten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pascale Naessens' parmezaanchips met zaadjes
5 min Snack
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Quiche van spinazie, feta en Honingtomaten
60 min Bijgerecht
Bekijk recept
" Caprese " van Honingtomaten®
25 min
Bekijk recept
Honingtomaten met bacon en mozzarella
15 min
Bekijk recept
Quiche van spinazie, feta en Honingtomaten
45 min Bijgerecht
Bekijk recept