2 Boen de champignons schoon en haal de stelen er uit.
3 Snipper het sjalotje en de champignonstelen fijn, verhit de olijfolie in een pannetje en bak de steeltjes en het gesnipperde sjalotje ca 3 minuutjes.
4 Breng op het geheel op smaak met peper en zout.
5 Schep als het vocht grotendeels verdampt is het mengsel uit het pannetje in een kom.
6 Rooster de pijnboompitten in een pannetje in ongeveer 2 minuten bruin.
7 Voeg de pesto, kaas en pijnboompitten toe aan het kommetje met de champignonstelen en roer goed door.
8 Schep in elke champignon een schep van het mengsel en zet ze in een schaaltje voor 10 minuten in de oven.
9 Een aanrader om je etentje mee te starten, grote gevulde champignons met pesto, kaas en pijnboompitten.1
0 Serveer ze warm op een klein bedje rucola of sla naar keuze.1
1 Kijk voor meer geweldige recepten op:1
2 BRON :http://www.leukerecepten.nl/
Champignons gevuld met pesto, kaas is een recept van Solo Open Kitchen