Champignons gevuld met pesto, kaas

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • 2 Boen de champignons schoon en haal de stelen er uit.
  • 3 Snipper het sjalotje en de champignonstelen fijn, verhit de olijfolie in een pannetje en bak de steeltjes en het gesnipperde sjalotje ca 3 minuutjes.
  • 4 Breng op het geheel op smaak met peper en zout.
  • 5 Schep als het vocht grotendeels verdampt is het mengsel uit het pannetje in een kom.
  • 6 Rooster de pijnboompitten in een pannetje in ongeveer 2 minuten bruin.
  • 7 Voeg de pesto, kaas en pijnboompitten toe aan het kommetje met de champignonstelen en roer goed door.
  • 8 Schep in elke champignon een schep van het mengsel en zet ze in een schaaltje voor 10 minuten in de oven.
  • 9 Een aanrader om je etentje mee te starten, grote gevulde champignons met pesto, kaas en pijnboompitten.1
  • 0 Serveer ze warm op een klein bedje rucola of sla naar keuze.1
  • 1 Kijk voor meer geweldige recepten op:1
  • 2 BRON :http://www.leukerecepten.nl/

Champignons gevuld met pesto, kaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept