Gebakken venkel met tijm en Parmezaan

6
35 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm oven op 225 graden.Kook in zout water de venkel tot ze zacht is (15 minuten)Giet af en laat uitlekken met de platte kant op keukenpapier.Ondertussen een ovenschaal invetten en dan de venkel met de snijkant naar boven in de schaal leggen.Strooi zout en peper over de venkel en dan de kaas en leg op elke knol een takje tijm. Zet ovenschaal in de oven tot de kaas mooi goudbruin van kleur is (20 minuten).

Gebakken venkel met tijm en Parmezaan is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept