Zoek
Komkommersalade uit Thailand
4
15 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 komkommers
1 rode ui gesnipperd
1 rode peper in ringetjes
15 gr verse koriander
3 el azijn
1 el suiker
2 el chilisaus
1 el Thaise vissaus
zonnebloemolie
2 teen knoflook in plakjes
100 gr ongezouten pinda's
Bereiding
1
Snijd de komkommers in de lengte doormidden, schraap de zaadlijsten eruit, en snijd in stukjes.
2
Meng met de rode ui, rode peper en koriander, en kruid met zout.
3
Meng de azijn, suiker, chilisaus, 1 eetlepel olie, vissaus en limoensap, roer goed totdat de suiker is opgelost, en meng door de salade.
4
Rooster de pinda's in een drup olie, en vermaal in de vijzel.
5
Frituur de knoflook in een laagje olie totdat het begint te kleuren, en laat uitlekken op keukenpapier.
6
Bestrooi de salade vlak voor het serveren met de pinda's en knoflook
Komkommersalade uit Thailand is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Citroengras-kipspiesje (Thailand)
15 min
Snack
Bekijk recept
Halloweenrecept Franse Pompoensoep
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Thailand:Khow Niaw Piag
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Thailand:Khao Niew Mumuang
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Havermout-maïspannenkoekjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept