Komkommersalade uit Thailand

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de komkommers in de lengte doormidden, schraap de zaadlijsten eruit, en snijd in stukjes.
  • 2 Meng met de rode ui, rode peper en koriander, en kruid met zout.
  • 3 Meng de azijn, suiker, chilisaus, 1 eetlepel olie, vissaus en limoensap, roer goed totdat de suiker is opgelost, en meng door de salade.
  • 4 Rooster de pinda's in een drup olie, en vermaal in de vijzel.
  • 5 Frituur de knoflook in een laagje olie totdat het begint te kleuren, en laat uitlekken op keukenpapier.
  • 6 Bestrooi de salade vlak voor het serveren met de pinda's en knoflook

Komkommersalade uit Thailand is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Citroengras-kipspiesje (Thailand)
15 min Snack
Bekijk recept
Halloweenrecept Franse Pompoensoep
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Thailand:Khow Niaw Piag
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Thailand:Khao Niew Mumuang
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept