1 Begin met het voorverwarmen van de oven op 180 graden. Vet de muffinvorm in met een klein scheutje olijfolie op een keukenpapiertje. Pak ondertussen een groot glas, (de omtrek van het glas moet groter zijn dan de bodem van elk muffinvormpje) en zet deze op een wrap. Snijd om het glas de wrap uit. Snijd uit elke wrap ongeveer 3 tortillabodempjes en leg deze in de muffinvorm. Als het niet helemaal goed past dan kan je het wraprondje een klein beetje insnijden.
2 Snijd daarna de courgette en de geroosterde paprika in kleine blokjes/stukjes.
3 Als de tortillabakjes klaar zijn en de groenten zijn gesneden kan je beginnen met het vullen met de gesneden groenten. Als je alle bakjes gevuld hebt kunnen ze ongeveer voor 15 minuten de oven in totdat het randje van de wrap bruin is geworden.
4 Serveer de tortillabakjes met een lekker (dip)sausje.
5 Tip Deze tortilabakjes kun je vullen met alle groenten, die je lekker vindt al dan niet gecombineerd met kaas of vlees.
Groentehapjes met paprika, mais en courgette is een recept van Solo Open Kitchen