Aubergine borrelhapjes met tomaat

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Begin met het voorverwarmen van de oven op 220 graden.
  • 2 Snij daarna de aubergine in plakken van ongeveer een halve centimeter dik en scheur de mozzarella in stukjes.Daarna snijd je tomaat in ongeveer net zoveel plakjes als de aubergine.
  • 3 Smeer ongeveer een theelepel kruidenroomkaas over elk plakje aubergine.
  • 4 Leg over de kruidenroomkaas, op elke plakje aubergine, een plakje tomaat.Daar overheen verdeel je de mozzarella en als laatste strooi je een beetje gedroogde basilicum over de mozzarella.
  • 5 De aubergine hapjes kunnen nu voor ongeveer 10-12 minuten de oven in.

Aubergine borrelhapjes met tomaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept