Tatin van broccoli

4
70 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de broccoli en snij de roosjes af met ongeveer 3cm van de steeltjes. Stoom 15 min. Bak de spekblokjes aan in een braadpan met antiaanbaklaag enleg opzij. Fruit de ui in de braadpan met de olie, look, currypoeder en de honing.
  • 2 Voeg er de broccoli bij, roer om, breng op smaak en leg opzij. Bedek een bakvorm met vetvrij papier. Schep er de spekjes en groenten op. voeg er de verse geitenkaas bij.
  • 3 Leg het bladerdeeg op de bereiding, vouw de boord naar binnen tussen de rand van de bakvorm en de bereiding. Laat 30 min. garen in een voorverwarmde oven van 180°C, tot het deeg goudbruin is. Draai de taart kordaat om op een grote schotel en dien op.

Tatin van broccoli is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mini tarte tatin met kerstomaten
35 min Snack
Bekijk recept
Tarte tatin met vijgen en walnoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept