1 Was de aubergine, verwijder de uiteinden en snij hem in fijne schijfjes. Was en droog de paprika, ontpit hem en snij in reepjes. Verhit 3el olijfolie in een pan, bak de aubergine en de paprika 10 min. en draai halverwege om. Breng op smaak met peper en zout.
2 Snij vier schijven uit het deeg, ongeveer de grootte van een kleine taartvorm. Strijk 4 taartvormen in met olie en schep er de aubergine-paprikabereiding in.
3 Bedek het geheel met een schijf deeg en druk de randen goed aan tussen de bakvorm en de groenten. Bak 15 min. in een voorverwarmde oven van 210°C tot het deeg goudbruin is. Spoel en droog de basilicum, hak de blaadjes fijn. Maak parmezaanschilfers met een schilmes. Leg de tatins op een bord door ze met een ferme tik uit de vormen te halen. Verdeel er de parmezaanschilfers en de gehakte basilicum over. Dien onmiddellijk op.