JO Geroosterde groenten

10
70 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Breng in een pan ruim water met zout aan de kook.
  • 2 Was de pastinaak en snijd in de lengte in parten. Snijd de pompoen in parten van ca.1 cm dik. (Schillen is niet nodig). Pel en verwijder de harde, vlezige buitenbladeren van de venkel en snijd de knollen elk in 6 parten. Pel de knoflook en halveer de tenen. Halveer de tomaten. Blancheer pastinaak en venkel ca. 4 min. net gaar in het kokende water en giet af.
  • 3 Verdeel de groenten, knoflook en tomaat door elkaar in ovenschalen, besprenkel royaal met olijfolie en bestrooi met peper en zout. Rooster in ca. 45 min. gaar en lichtgekleurd. Keer ze na ca. 30 min.

JO Geroosterde groenten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

JO Aardappelschotel met citroen en venkel
90 min Bijgerecht
Bekijk recept
JO Jamy at home - Aardappelomelet met chorizo
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crijo-jo (Antilliaanse Hete Pepersaus)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Spareribs Crijo-jo
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept