Espuma van gedroogde tomaat met chorizo

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De tapenade met de room, melk en tomatenpuree even opwarmen
  • 2 Gelatineblaadje laten weken in koud water, daarna toevoegen aan de warme tapenade-bereiding
  • 3 Alles door een fijne zeef gieten
  • 4 Mengsel in een sifon gieten en in de frigo plaatsen
  • 5 De chorizo in kleine stukjes snijden
  • 6 De paprika's schillen en in kleine stukjes snijden
  • 7 Het teentje look fijn snipperen
  • 8 De paprika's en de look aanstoven in wat olijfolie
  • 9 De chorizo onder de groentenmengeling mengen1
  • 0 Dit alles onderaan het aperitiefglaasje leggen1
  • 1 De espuma uit de frigo halen en op de groentjes spuiten1
  • 2 Afwerken met een stukje zongedroogde tomaat en een takje groen (bieslook, kervel of peterselie)

Espuma van gedroogde tomaat met chorizo is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oestertartaar met spinaziewaterkerscoulis en gin-espuma
Voorgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde groenten met espuma van mozzarella
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde zalm met espuma van zwart sesamzaad
120 min Voorgerecht
Bekijk recept
Millefeuille met chocolade-espuma en espresso-ijs
120 min Nagerecht
Bekijk recept