Zoek
Sajour Loddeh
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 grote Ui gesneden
3 teenjes knoflook
1 theelepel trassie
4 eetlepels Olie
2 theelepels ketoembar
1 theelepel djinten
1 Bouillonblok
3/4 liter water
stukken grof gesneden witte kool
grof gesneden winterpeen
enkele diepvriesboontjes
2 schijfjes laoswortel
1/4 blok tahoe in blokjes gesneden
stuk santen
2 theelepels sambal badjak
handje tauge
Bereiding
1
Goreng de ui, knoflook en trassie in de olie tot deze goed zacht zijn geworden.
2
Voeg de ketoembar en djinten toe en goreng deze even mee.
3
Vervolgens het water met bouillonblok toevoegen en hierin de groenten met laoswortel bijna gaar koken. Wel deksel op de pan.
4
De pan van het vuur en tenslotte de santen, sambal en tauge toevoegen.
5
De laoswortel zo lang mogelijk in het gerecht laten, op het laatst verwijderen.
Sajour Loddeh is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Sajoerboontjes met kokosmelk en tofoe
20 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Sajour Hodeh.
20-30 min -
Bekijk recept