2 De citroen eerst 5 of 6 maal canneleren, (is dmv en canneleermesje 5 of 6 maal fijne reepjes van boven naar beneden uit te halen)
3 Boven en onderkant van citroen afsnijden.
4 Met een canneleer mesje het uiteinde van een komkommer en een wortel uithalen, 4 of 5 keer reepjes maken maar niet doortrekken, uiteinde afdraaien zodat je een bloem bekomt vd wortel en komkommer,
5 Radijsjes eveneens enkele inkervingen in maken zodat je blaadjes bekomt met canneleermes.
6 Wortel, komkommer en radijsjes in ijswater bewaren zodat de inkervingen zich uitzetten.
7 De bloem afwerken:
8 citroen rechtop zetten, met een coctailprikker de komkommer bloem boven op de citroen vastprikken,en in de komkommerbloem de wortelbloem vastprikken,
9 Rondom de citroen de radijsjes bloemen vastprikken.