Groenten garnering

10
60 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Alles eerst goed reinigen.
  • 2 De citroen eerst 5 of 6 maal canneleren, (is dmv en canneleermesje 5 of 6 maal fijne reepjes van boven naar beneden uit te halen)
  • 3 Boven en onderkant van citroen afsnijden.
  • 4 Met een canneleer mesje het uiteinde van een komkommer en een wortel uithalen, 4 of 5 keer reepjes maken maar niet doortrekken, uiteinde afdraaien zodat je een bloem bekomt vd wortel en komkommer,
  • 5 Radijsjes eveneens enkele inkervingen in maken zodat je blaadjes bekomt met canneleermes.
  • 6 Wortel, komkommer en radijsjes in ijswater bewaren zodat de inkervingen zich uitzetten.
  • 7 De bloem afwerken:
  • 8 citroen rechtop zetten, met een coctailprikker de komkommer bloem boven op de citroen vastprikken,en in de komkommerbloem de wortelbloem vastprikken,
  • 9 Rondom de citroen de radijsjes bloemen vastprikken.

Groenten garnering is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vlaflip met mangoroom en chocoladevla
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse spinaziesoep met kokosmelk
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept