1 Snij de kip in hapklare reepjes, snipper ui, look en gember. Was de courgette, snij ze in schijfjes, schil de wortelen en snij die ook in schijfjes doe hetzelfde met de champignons
2 , ontdoe de paprika van de zaadjes en maak er reepjes van, verdeel de broccoli in roosjes,
3 Stoom de broccoli en wortelschijfjes een kleine tiental minuutjes voor,zet ze dan even aan de kant.
4 Verwarm olijfolie op in de wok, roerbak de kip tot ze mooi rondom gebakken is, doe er dan de ui,look en gember bij, roerbak ook een paar minuten, voeg het bouillionketeltje toe en de groeten, roerbak tot ze bijna beetgaar zijn, voeg er dan de broccoli en wortelen bij, schud er wat soyasaus over, kruid goed met peper uit de molen en je vitaminenbom is klaar!
5 De noedels maak je volgens de aanwijzing op de verpakking, dat duurd normaal maar een viertal minuutjes.
6 Smakelijk!
Wok boordevol groenten en smaak! is een recept van Solo Open Kitchen